top of page

Om mig

20221126_155032_edited.jpg

Jeg er født og opvokset i Vanløse og er nu bosiddende i det fantastiske Odsherred, hvor naturen med de skønne strande, skove og bakker fylder mig med kreativ energi og inspiration.

 

Jeg har altid haft en stor lyst til at male, og da jeg for snart 15 år siden kom på kursus hos Erik Schwartzbart, blev jeg så grebet af det, at jeg fulgte det op med flere kurser for at lære mere om teknikker og komposition. Samtidig kan jeg godt lide at udfordre mig selv med nye metoder og processer, og jeg har derfor i perioder malet i et lokalt kunstnerfællesskab, hvor vi har inspireret og udfordret hinanden til hele tiden at udvikle os.

 

Min inspiration kommer mange steder fra. Selvom mine malerier er abstrakte, får jeg tit idéerne, når jeg er i naturen. Jeg er meget visuelt anlagt og bider mærke i former, figurer og farvesammensætninger uanset, hvor jeg befinder mig, og det ligger altid i baghovedet på mig, når jeg maler. Enkelte af mine malerier er på deres egen subtile måde spirituelle og inspireret af mange års interesse for den del af livet. Det kan blandt andet ses, når der sniger sig en rune ind hist og her, eller hvis maleriet får en titel, der peger i den retning.

 

I forbindelse med pandemien var jeg nødt til at arbejde hjemmefra i flere længere perioder, og det gav mig tid til at udforske min kreative side endnu mere og gjorde, at jeg faldt over teknikken acrylic pouring. Det har været en spændende og udviklende rejse, og størstedelen af pouring-malerierne kan sagtens stå alene, men jeg kan godt lide at lege med kombinationen af en pouring-baggrund med et mere grafisk udtryk.

 

En del af mine værker har været udstillet lokalt i Holbæk, Nykøbing Sj. og Skamstrup - næste udstilling finder sted på Holbæk Bibliotek i oktober 2023, men følg gerne med her, på Facebook eller Instagram og se, hvornår der er nyt.

 

Det er også på Facebook og Instragram, at jeg lægger mange af mine malerier op både, når de er undervejs i processen, og når der er færdige, men endnu ikke tørre eller efterbehandlet. De når ikke alle til min hjemmeside, men finder du et, du gerne vil se nærmere på eller købe, eller har du et specifikt ønske om farvevalg og teknik, er du meget velkommen til at kontakte mig på gallerisjorslev@gmail.com .

bottom of page